2011. augusztus 20., szombat

utazás előtt


előkészületek
Most itt ülünk a budai albérletünkben. A cuccaink nagyrésze már el van pakolászva, az utazós cuccosok a hátizsákokba, azok meg, amiket majd drága szüleinknek kell megőrizniük Szolnokon különböző zsákokban meg dobozokban. Jövőhéten passzintjuk le az albérletet. Én gyakorlatilag mindenemet eladtam a ruháimon kívül (monitor, gép, gitár, tv, xbox stb stb), és ebből a pénzből hasznosabb dolgokat vásároltam magamnak (hátizsák, túraszandál, túrabakkancs, elemlámpa, víztisztító, hálózsák stb).
Az út augusztus 30-án kezdődik, akkor indul a repülőgépünk ferihegyről Burgaszba. Burgaszban pár napot tervezünk eltölteni, ahonnan vagy hajóval, vagy busszal Isztanbulba indulunk. Couchsurfinggel szeretnénk szállást találni, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy másoknál alszunk a kanapén igyen, cserébe nálunk is lehet a kanapén aludni majd.
Isztanbulban terveztük megvenni a repjegyet Kathmanduba, mivel sajnos az air arabia webfejlesztői képtelennek bizonyultak létrehozni egy olyan weblapot, ahol a repülőjegyvásárlásnál ténylegesen képesek lennénk repjegyet vásárolni. Nemlényeg... Azt, hogy mikor indulunk majd el onnan, még nem tudjuk, attól függ, hogy mikorra tudunk jó áron jegyet venni. Remélem pár hétig el tudunk lenni valahol.
Hogy Nepálban mi lesz? Fogalmam sincs. Ha előre tudnék olvasni a saját blogomban, talán többet tudnék írni erről, így viszont egyenlőre annyi, hogy lesz ami lesz. Majd kiderül, hogy hol lakunk mit eszünk miből élünk, meg mit csinálunk ha letesz a gép, addig az előzetes tapasztalataim alapján fölöslegesnek tartom erről morfondírozni. A barátnőm Lilla valószínűleg festeni fog, mivel festőművész. Az ő munkáit is figyelemmel lehet majd kísérni a lillakuizs.blogspot.com oldalon.
Na egyelőre ennyit írok, a következő bejegyzésemet már Burgaszból fogom írni. Remélhetőleg képek is lesznek. (csak ne nekem kelljen csinálni őket :P)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése