2010. május 29., szombat

új tervek


és változó régiek...

Az el caminos terveimet jövőre kell hogy tegyem, mert először is nincsen túl sok pénzem arra hogy egy ilyen drága dolgot meg tudjak valóstani, másodszor meg az interneten összeszervezett társaság úgy döntött, hogy mivel hozzám nem állnak közel, jobban örülnének, hogyha nem mennék...
az útra, amit szerveztem...
Ez egy kicsit el vette a kedvem a dologtól, de vereshajú barátommal ezt egy kávé mellett megtárgyalva megfogadtuk hogy akkor viszont jövőre megjárjuk majd mi ketten, és nemis a felét, mint a srácok, akik most mennek, hanem akkor már az egészet. Ahogy kell...úgy legyen
És ugye annak az előnye hogy hazajöttem még az is, hogy ismét találkozhatok azokkal a dolgokkal, amik nem fértek bele a bőröndbe. Ebből az egyik legfájóbb a gitár, amit meg is találtam a gardrobban mindennel együtt. A kávé mellett így az is eldőlt, hogy vereshajú cimborám vezényletével újraalakítjuk a régi együttesünket. Ez is nagyon jó lesz.
A nyárra szolnok lesz mostmár a főhadiszállás, aztán szeptembertől BME szervezetpszichológia mesterképzés. A vörössel azt is megbeszéltük hogy valami közös lakást is keresünk, persze ezt még van idő végiggondolni.
A munkát illetően nyárra pedig talán visszatérek a pókerhez egy kicsit, amég nem találok valami tisztességesebbet, de mostmár nem szeretnék fizikai munkát többé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése