2009. december 6., vasárnap

rekordműszak

reggel öt órai kelés után végül most sikerült megérkeznem a dolgozóból, és ezzel életem leghosszabb műszakján vagyok túl. már időben, mert lelki és fizikai nyomai a sírig fognak kísérni
Mennyi is az annyi, mert ez a 20.5 ugye bruttó. A nettó dolgozás 17 óra volt, ami egyébként önmagában bruttóként is megállná a helyét, de az idei télapó birminghambe bőrszerkóban érkezett korbáccsal a kezében.
faszér írsz blogot takarodj aludni! nem, és megmondom miért nem, egyszerű a válasz: élőhalottá változtam*.
élőhalottság (pre-mortem állapot): egyfajta fizikai közteslét; az idegsejtek elpusztulása és a személyiség teljes megszűnése mellett bizonyos alapvető érzékszervi  és mozgási rendszerek fokozottan energiatakarékos szinten bár, de működőképesek maradnak. Az élőhalottság alapjában véve egy kétélű penge. megvannak a maga előnyei és hátrányai. az előnye, hogy cigin és maradékon, bizonyos idő elteltével csak cigin gyakorlatilag korlátlan ideig életképes létforma, viszont a hátránya, hogy az élőhalott csak élőhalott barátokkal tudja magát körbevenni, mivel a normális, élő emberek vizuális és olfaktoros érzékszerveiben, illetve a frontális lebeny bizonyos területein maradandó károsodást képesek jelenlétükkel okozni.
*A bejegyzést valószínűleg holnap reggel az élők sorába történő re-evolválásom után  azonnal törölni fogom, de mint esettanulmány később még jól jöhet.
élőhalottság kialakulásához nélkülözhetetlenül szükséges körülmények:
  1. fokozott megterhelést követő fokozott megterhelés utáni kevés alvás utáni irtózatosan nagy megterhelés
  2. a városban található leges-legolcsóbb fekete alkalmi cipő
  3. háromszögszendvics
  4. 1 db fél literes monster energiaital
   élőhalottság kialakulásási fázisai:
    1. ébredés utáni: koordinálatlan mozgás, szűk pupillák, vörös szem, hidegrázás
    2. sikertelen racionalizáció (1-3 óra): a faszérvállaltadel és a jósokpénz ingerek élethalálharca
    3. energiafelhalmozás (4-6 óra): alapvető funcióktól és rendszerektől történő teljes körű energiamegvonás, egy energiafelhasználás mentes, elfoglaltnak lászó állapot fenntartása
    4. első csúcspont (7. óra): teljes agónia, a kommunikációs és mozgási rendszerek csődje
    5. főnix-fázis (8-12 óra): a monster energiaital szervezetbe kerülése utáni állapot, a szív és az ész harca egy harmadik fél a stimulánsok győzelmével zárul.
    6. fizikai megsemmisülés (13-15): a stimulánsok a teljes fizikai megsemmisülés miatt képtelenek tovább kifejteni hatásukat. Az ideiglenes energizáltság-érzet  megszűnik. A talpon foltokban bekövetkező apoptózis (idegsejt halál) hatására élettelen területek jönnek létre, a megmaradt idegsejtek a talp teljes területén a "kipukkadt vízhólyag" érzését keltik az agyban. A szemek alatti karikák feketévé az arc főtt csirkemell színűvé válik, a mozgás bicegő lesz, a levegővétel fújtatásba csap át.
    7. teljes agónia avagy második csúcspont (16-18. óra): a test összes területéről a végtagokba pumpált maradék energia is elfogy, bármilyen mozdulat véghezviteléhez keserves nyöszörgés szükséges, megkezdődik az átalakulás.
    8. élőhalott állapot (18+): az idegsejtek 100%-a elpusztult, többé nem jelent problémát a mozgás. a talp élő húsdarab, a lábujjak megdagadtak és fehér színűek, a körmök hullámszerűen felgyűrődtek, néhány helyen a bőr magától elkezd lejönni. a látás homályos, gyakorta hallucinációk tarkítják. pulzus nincs, a szem üveges...

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése