2009. december 12., szombat

Birminghami reptér élő adás

ez a reptér egy tragédia
eszmeletlen ami itt megy. valtottam 100 fontot, mire eszbekaptam volna, mar oda is adtam meg 8 at az arcnak hogy kapjak 25, igen, 25 ezer foirintot, 230 forintra jon ki kb egy font, most nem szamolom ki, mert a wifi is fizetos, 10 perc egy font. szoval 230 forintot adnak egy fontert, mondom megnezem mennyi a font vasarlas forintert, nem csalodtam 350 valamennyi.
kibaszott rablobanda, meg a dezodoromat is elvettek, a fogkefemre majnem ralepett az atvizsgalo arc, uristen, konyorgom valaki mentsen ki innen, mert tenyleg felrobbanok.
de most komolyan, mi az isten fasza ez a valtasi rata? komolyan legszivesebben odamennek es az arany piros karacsonyi akcio szalagot fekete festekszoroval fujnam at hogy karacsony az apatok faszat kibaszott uzsoras retkek.
es hogy mi az akcio? 250 font felett 1, azaz 1 szazalekot engednek amugy is nagyon kedvezo ratajukbol. hat baszki ennel tobbet mar tenyleg nem kivanhat az ember.
sirva fakadok ha belegondolok, hogy amit csak a valtason buktam, abbol mi mindent vehetnek otthon, plusz egy karacsonyi ajandek, plusz egy buli, oda vissza ut szegedre, es meg sorolhatnam.
fujj fujj fujj fujj es megegyszer fujj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése