2009. október 30., péntek

koncert, focimeccs, háromszögszendvics


a vasárnapi és a hétfői szabadnap után ismét meló

Már kezdtem kikészülni, hogy megint semmi meló nem lesz, mikor hétfőn kaptam egy telefont, hogy kedd szerda Green Day koncert, kéne menni, mondom remek. 
Ismét az istenhátamögötti NEC-be kellett mennem, és egy borzalmas, de tényleg nagyon borzalmas természetű lánnyal dolgoztam együtt. Szerencsére a meló után megnézhettük a Green Day maradékát, ami egész jó volt. Mármint a koncert, a buli az más tészta.
Amikor magyarországon voltam koncerteken nem értettem, hogy miért mondja minden fellépő, hogy milyen jó a közönség, gondoltam biztos mindenhol ezt mondják, de nem. Nem nem és nem. Az angoloknál másképp megy a punkkoncertre járás. Beöltözünk menő ruhába, elmegyünk órákkal előtte, majd eszünk egy három fogásos vacsorát, me mér ne, inni nyilván csak mértékkel, mert egyébként kidobnak a biztonsági őrök. Milyen dolog már koncerten részegnek lenni. Dohányozni egyértelműen nem, hiszen az egész stadion nemdohányzó, a nagyon elvetemültek az egy üveg 0.275ös sörük mellé még esetleg bekaphatnak egy nikotinos rágót, de az már tényleg kicsit sok is talán. A legvadabbak állnak, a kevésbé vadak leülnek a székekre egy csésze teával, és az arany látcsövükkel nézik a gitárszólókat, és a szinpadon kétségbeesetten ugráló zenészeket.
 
"ó valóban elég jó ez a green day"
Másnap telefon keltett, hogy igen tudjuk hogy green day meg minden de mi lenne ha manchester, merhogy nincs ember. Mondom miért ne, persze. Két órás út után meg is érkeztünk, abban a hitben voltam hogy a Mancester united, de nem, hanem a Manchester City stadionjához. Kicsit szomcsi voltam, de tájékoztattak, hogy azért ez is jó csapat.
Igazából remek kis hely Manchester, meg a meló is tök jó volt, eddig talán a legjobb kaja volt, és sikerült kilobbizni, hogy ehessünk is belőle, úgyhogy úgy teleettem magam, hogy még ma sem vagyok éhes. Remek managerünk volt, mondta hogy vár minket vissza, remélem vissza is tudunk majd menni valamikor.
Meccs után a legrosszabb parkolóhelyről indultunk, és bár hamarabb érkeztünk, talán legkésőbb távoztunk. Éjfél után értünk haza, az ügynökség fizette a taximat szóval fasza.
A mai aston villás csapatedzés melóm meg le lett mondva, mert múltkor összeszólalkoztam a managerrel, aki az a típikus befásult 45 éves szingli nő, akire iszonyatosan ráférne egy...
Na mindegy lényeg hogy kitoltottak az aston villa stadionból, amit igazából nem is nagyon bánok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése