2009. szeptember 6., vasárnap

chocolat próbanap

holnap 5kor ismét próbanap, ezúttal a Chocolat étteremben
A könyvtár után érdekes dolgok történtek vele. A legutóbbi postban leírtam hogy két könyvet vettem ki, az 1984et és a Don Quijotet. 
Na ez így teljes egészében nem igaz mert kivettem még egy könyvet, de nem tudom hogy miért, és nem tudom hogy hogy akadt a kezembe, egyszerűen csak valahogy ott volt és gondoltam ki kell vennem. Ez volt az a könyv: David Douglas - The Mayan Prophecy 2012

Szóval először ezt a könyvet olvastam el és elég érdekes volt, ajánlom mindenkinek. Viszont ami ezután törént még érdekesebb volt visszamentem a könyvtárba másnap miután elolvastam, és arra gondoltam hogy vajon meg tudom e csinálni mégegyszer ezt a könyvválasztós dolgot. Ez alkalommal ez a könyv akadt a kezembe: Joe Vitale - The Key
Ezt a könyvet is kiolvastam és őrületes módon helyretette a negatív hozzáállásomat és a paráimat, amit az elmúlt két munka és pénzmentes hónap okozott. 
A Chocolat volt az az étterem ahol Sára dolgozott, és rohadt jól keresett és nagyon jó hely volt és mióta kijöttem arról álmodtam hogy bár ott dolgozhatnék egyszer én is, csak sajnos soha nem kerestek senkit. 
Viszont a könyv hatására elmentem tegnap és mára kaptam időpontot a főnöknél és mikor ma elmentem azt mondta keresnek embert, és menjek holnap délután ötre próbanapra.
WOW 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése