2009. augusztus 9., vasárnap

Mendez...


...

Mendez Sandra, az egyik ott dolgozó csaj barátja. Mivel Mendez mellé osztottak be hamar kiderült hogy mi a helyzet. Egy kikúrt robot a srác, akinek kimeríthetetlen a telepe. Vagyishát nem is robot, inkább android, hiszen olyan szinten öntudatára ébredt, hogy folyamatosan utasításokat osztogat, és szeret belekötni a mások dolgába.
Birkatürelmem egy ideig bírta, de egy idő után már igencsak a vésztartalékokhoz voltam kénytelen nyúlni. A nap második felében már egyedül végeztem a munkámat, mert a porszívózás egyemberes téma. A házról-házra porszívózás Mendezzel egy kibaszott lóverseny volt, és az, hogy versenyben tudjak maradni, sok esetben a minőség rovására ment.
Az utolsó feladatom az volt, hogy a kulcsokkal végigjárjam a lakásokat, letekerjem a termosztátot, majd visszazárjam a lakásokat. A lakásoknál összefutottam a még mindíg 100%-os, és immáron port törölgető Mendezzel, aki leoltott, hogy hogy porszívóztam, meg hogy mit csinálok itt hozzam a porszívómat meg törölgeassem a port vele, a munka végé után. Mondtam hogy nem.
Hamarosan eljutottam abba a lakásba, aminek az emeletén még ő törölgette a port, és letekertem a termosztátot a földszinten. Mikor kimentem kezemben a kulccsal különös érzés fogott el. Úgy éreztem, meg kell adnom Mendeznek a lehetőséget arra, hogy alaposan letörölje a port, és nem szabad senkinek sem engednem, hogy ebben őt zavarja. Ígyhát bezártam azt az ajtót is biztos, ami biztos.
Sajnos a munkavezetőnk Alex, a román meghallotta a dörömbölését és kiengedte, szóval senki ne lepődjön meg, ha valaki ágyazásnál kiveszi a kezéből a lepedőt és beveti helyette az ágyat. Én azért megtettem, amit tudtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése